Skip to main content

Om oss

Historia

H1 Ekonomi startades i Kristinehamn 2019 och har sedan dess arbetat för att vara den mindre företagarens bollplank och stöd i allt som rör företagandet. Tre mindre företag fanns med som kunder från starten och dessa hjälper vi fortfarande med redovisnings- och rådgivningstjänster. I slutet av december 2019 flyttade vi in på Garnisonsvägen i Kristinehamn och i december 2020 öppnade vi upp kontoret på Bergsmansgatan i Karlskoga.

2023 växer företaget genom att Lingra Redovisning blir en del av H1 Ekonomi.
Under 2023 är vi tolv anställda och har som målsättning att fortsätta växa både i Kristinehamn och Karlskoga.

Redovisningsbyrå Örebro
Redovisningsbyrå Örebro

Kvalite

Kvalité och servicekänsla är några av våra ledord. Vår målsättning att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Genom att använda digitala tjänster vill vi göra det lätt för våra kunder att uppfylla alla de krav som ställs på en företagare idag. Vi ska kombinera vår servicekänsla och vårt stora engagemang med en hög kvalité för att alla våra kunder ska bli nöjda med den produkt som levereras. Vi anpassar oss efter varje enskilt företag och erbjuder tjänster som är speciellt anpassade efter er.

Långsiktiga relationer

Våra kunder är av väldigt varierande storlek med en omsättning mellan cirka 50 000 kr och 300 MKR. Kunderna finns framförallt i Värmlands och Örebro län, men vi har också många kunder i Stockholmsområdet. Eftersom vår målsättning är att jobba helt digitalt så finns så finns inga begränsningar i vart du som kund befinner dig.

Goda relationer är otroligt viktigt för oss på H1 Ekonomi. Vi gör vårt allra bäst för att vår personal ska trivas och må bra i sina roller. Vi jobbar också aktivt med att du som kund ska få hjälp av den konsult som passar dig och ditt företag bäst. På så vis kan vi alltid erbjuda rätt kunskap och rätt kompetens, i rätt tid och på rätt sätt. För oss är det viktigt att du både ska trivas i kontakten med oss och känna att du och ditt företag är i trygga händer.

Urval av kunder